Τα κοσμήματά Eleni Tsaprali είναι όλα επιμεταλλωμένα, ανεξαρτήτως βάσης υλικού (ορείχαλκος, ασήμι 925).

Επιμετάλλωση είναι η διαδικασία ηλεκτρόλυσης κατά την οποία εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα μετάλλου πάνω σε μια ήδη μεταλλική επιφάνεια,με σκοπό να επηρεάσει το χρώμα του μετάλλου και όχι την σύστασή του.

Τα χρώματα της επιμετάλλωσης που χρησιμοποιούμε στα χειροποίητα κοσμήματα μας είναι:

Χρυσό (επιμετάλλωση κίτρινου χρυσού 24Κ)
Ασημί (επιμετάλλωση ασήμι 999)
Ροζ (επιμετάλλωση ροζ χρυσού)
Μαύρο-γραφίτης (επιμετάλλωση μαύρης πλατίνας) ή μαύρη επιροδίωση
Τα κοσμήματα σας θέλουν αγάπη και φροντίδα!

Τα χρώματα της επιμετάλλωσης φθείρονται στη διάρκεια του χρόνου, πράγμα που δεν μπορούμε να αποφύγουμε παρά μόνο να επιβραδύνουμε, για αυτό τον λόγο βγάζουμε τα κοσμήματα μας όταν:

Φοράμε αρώματα, κρέμες, λοσιόν
Κάνουμε ντους
Κάνουμε είδη αθλημάτων που θέλουν άνεση κινήσεων
Μπαίνουμε σε πισίνα θάλασσά σπα κτλ
Χρησιμοποιούμε καθαριστικά, χημικά κτλ
Το ασήμι με το πέρασμα του χρόνου οξειδώνεται δηλαδή μαυρίζει μια εντελώς φυσική διαδικασία,μπορείτε να προμηθευτείτε ειδική κρέμας γυαλίσματος στο εμπόριο ή να επισκεφθείτε ένα εξειδικευμένο εργαστήριο

Το εργαστήριο μας

Στο εργαστήριο μας είμαστε πάντα διαθέσιμοι για το γυάλισμα ή φρεσκάρισμα (ρετούς) των κοσμημάτων μας, με δωρεάν την πρώτη φόρα.

Φροντίστε να έχετε διαθέσιμη την κάρτα αγοράς – εγγύησης του κοσμήματος σας από οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα με σκοπό την χρήση του δωρεάν φρεσκαρίσματος.

Μπορείτε να έρθετε από το εργαστήριο μας Αγίας Παρασκεύης 14, Ελληνικό τκ.16777 για να αφήσετε το κόσμημα σας για φρεσκάρισμα και να σας ενημερώσουμε φυσικά για το χρόνο παράδοσης ή να μας το στείλετε στα παραπάνω στοιχεία με κούριερ. Τα μεταφορικά βαρύνουν εσάς κατόπιν συνεννόησης

Showroom

Eleni Tsaprali
Αγίας Παρασκευής 14
Ελληνικό
τκ 16777
Τ : +30 21104089134
M: 693 9961998

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-17:00